Bedrijfsfeesten

TastyToo neemt met veel passie en  plezier alle zorg uit handen tijdens het organiseren van het bedrijfsfeest. We denken graag mee in alle wensen en bedenken een onvergetelijk concept met een passend of juist verrassend thema en dit thema gaat de rode draad gaat vormen….

Na een gesprek komen wij met een  voorstel. Dit voorstel is geen vast format, wij bedenken per bedrijfsevent een uniek concept. Dit concept kan natuurlijk aan alle kanten worden aangepast zodat het uiteindelijk volledig naar eigen wens is. TastyToo neemt de complete zorg uit handen door het evenement van A tot Z te organiseren. Het moet een belevenis zijn waar nog lang over nagepraat zal worden.

Je feest nog meer sfeer geven? Denk ook aan onze foodtruck: de Lovetruck met een heerlijke Franse keuken of als cocktailbar… oneindig veel mogelijkheden!

Wij bieden tevens de mogelijkheid om jouw event nog leuker te maken. Vanaf februari 2013 werken wij samen met het leukste DJbusje van Nederland. Natuurlijk is het mogelijk om deze bus tijdens jouw event te huren met bedrijfslogo op de bus , met of zonder muziek/DJ en vele andere mogelijkheden.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van bedrijfsevents, neem dan gerust contact op met TastyToo.

Referenties op aanvraag.

Provided by orange county short sale specialist